Jullie bruiloft, de mooiste dag van jullie leven…

Uiteraard wil je dat alles tot in de puntjes geregeld is. De jurk, de taart, een prachtige locatie, een fotograaf en natuurlijk wil je ook een onvergetelijke feestavond met top entertainment. Denk eens terug aan de laatste bruiloft waar je was. Wat is het eerste waar je aan dacht? Was het de taart? Misschien. Waren het de bloemstukken? Of het tafellinnen? Waarschijnlijk niet. Grote kans dat het de muziek was. En dat is niet zo gek, het is alom bekend dat entertainment de sleutel is tot een succesvolle bruiloft. Je kunt bij een bruiloft op veel kleine dingen bezuinigen maar op een ding niet: goede muziek of te wel een goede bruiloftband!

Een onvergetelijke feestavond!

Gravity Coverband is een energiek en spat van het podium af en is gespecialiseerd in het bezorgen van een onvergetelijke feestavond. We’re here to entertain YOU, not ourselves. Wij gaan de interactie aan met het publiek en dat zorgt ervoor dat wij een volle dansvloer kunnen garanderen. Met een veelzijdig repertoire en de integratie van gimmicks is het publiek niet verveeld en dagen wij hun elke keer opnieuw uit om de dansvloer te betreden.

De bruiloftband voor jouw huwelijksfeest!

Iedereen heeft wel een idee over hoe het bruiloftsfeest zou moeten zijn. Het organiseren van een geslaagd huwelijksfeest is toch vaak lastig. Gravity Coverband is dé bruiloftband die deze zorgen uit handen neemt. Wij begrijpen als geen ander wat er bij het organiseren van een feest allemaal komt kijken. Gravity Coverband verzorgt een feestelijk en afwisselend programma voor uw huwelijksfeest. Niet te hard, niet te zacht, niet té aanwezig maar zeker niet alleen op de achtergrond, onze vaste geluidsman tast de sfeer af en past hierop het geluidsniveau aan.

In onze blog lees je meer over de huwelijksfeesten waar Gravity Coverband heeft opgetreden.